• +34 687 036 771

PUPPETS, DOLLS, PERSONALIZED FIGURES AND MAIXÉ PAPER GIFTS

By finger, by hand, by cone or cone, by schools, small theatres, exhibitors, etc...

Què fem
Bufallums
Titelles de mà i de dit

Els titelles han estat sempre una diversió infantil per excel·lència i tenen un potencial pedagògic molt important, tant pel que fa a l’adquisició de coneixements com a l’aspecte més profund de maduració psicològica del nen o la nena.
L’experiència ens ha fet veure que els titelles són, a més, una eina de reforç a què poden recórrer els pares i les mares, els mestres i els educadors a l’hora de treballar determinats hàbits, com ara ajudar un nen a agafar el son, una nena a deixar la pipa, o fins i tot ajudar-los en els àpats. També hi ha qui fa servir titelles com a mediadors en els conflictes.

Per a nosaltres, els contes són un mitjà màgic per poder interioritzar continguts, valors, coneixements, vocabulari, etc., i també per generar efectes emotius i despertar la imaginació i la creativitat. Creiem que si van acompanyats de representacions amb titelles la vivència i la participació en la història és molt més intensa.

Ens agrada molt crear els protagonistes d’una història que vosaltres mateixos us hagueu inventat. Per a les escoles, podem fer el personatge que animi diferents activitats a cada classe, per exemple, el titella de l’aula. O personatges de contes de la nostra cultura popular que representin tradicions, festes i costums del país, com ara, el Carnestoltes, la vella Quaresma, la Castanyera, el Tió o la llegenda de Sant Jordi, entre molts d’altres.

Bufallums
Figures personalitzades

Les nines i ninots Bufallums s'elaboren artesanalment amb la tècnica del paper maixé, fent la pasta de papers vells. Per a nosaltres, és molt important utilitzar paper usat i crear els ninots de paper reciclat; és una manera de cuidar el nostre medi ambient. 

A cada nina o ninot se li dóna la forma amb les mans sense cap motlle i això els converteix en peces úniques. 

Us podem fer el personatge que desitjeu de mida gran (d’1m), mitjana (d’uns 35cm més o menys) o petita (d’uns 25cm). Per exemple, per decorar qualsevol estança de la casa, l’aparador de la botiga, per regalar al vostre amic pastisser o a la millor infermera que coneixeu. També podem fer possible que el moment més especial per a vosaltres el pugueu recordar sempre, com ara un aniversari, unes noces, l’acomiadament d’un company de la feina, la llicenciatura d’un amic o d’una amiga i un llarg etcètera. 

En aquest cas, ens farà falta una foto del protagonista i que ens digueu com us agradaria l’ambientació.
(Pels ninots personalitzats és necesari que contacteu amb nosaltres).

Bufallums
CREATION PROCESS

We make puppets and dolls using the technique of paper cutting - called paper maixé -, a technique that dates back some 2,000 years.
For us, it is very important to make the pasta with used paper and create the puppets and dolls from recycled paper. Thus, we collaborate in raising awareness of recycling as a custom in which we must all get involved, if we really want to achieve a more balanced world.
It fascinates us that characters can emerge from old papers that we would throw in the blue bin, either for a story or for a new story.
Paper reuse is not a new thing.
Ancient papyrus was already used by the Egyptians in the construction of mummy boxes. They glued one layer on top of another in the same way we do when we model with paper mache.
Our way of working is entirely artisanal.
Each puppet or doll is shaped by hand without any mold and this makes them unique pieces. We like the piece to evolve in a gradual way and, therefore, let the drying of the paper follow its natural course.

Bufallums
ABOUT US

Our craft consists in making puppets and dolls out of recycled paper.
We do not use any kind of mould but the pieces are handmade.

In our workshop we give life to the most funny characters and to the ideas you have. We make them to order for schools, associations and individuals.

Ask what you want and we will create it.

We respect our environment and the safety of children.

See our catalogue of puppets and tales. Each puppet comes with its package! They are the best gift and a good help at story time.